Det lyserøde center

Det lyserøde center ligger i et område med mange fremmedarbejdere, der håber på at finde arbejde. Området har store problemer med alkohol- og stofmisbrugsamt menneskehandel.
Centret tilbyder it-undervisning for at øge chancerne for et job med ordentlig løn. Eftermiddags-lektieordninger hjælper børn med at bestå deres eksamener. Der arbejdes også i centret med at producere bind til hjælp for kvinderne. En indendørs legeplads giver børnene et trygt sted at lege.

Tilbud

For de børn, der endnu ikke går i skole, eller ikke har mulighed for at gå i skole, tilbyder vi kreative aktiviteter, der lærer dem at tænke kreativt og innovativt, samt opøver deres evne til at træffe gode beslutninger.

Fællesskabsgrupper – i disse grupper værner vi om fællesskabet. Her kan folk tale om svære og alvorlige emner, spise sammen og støtte hinanden.

Kvindegrupperne støtter kvinderne i at forbedre deres vilkår. Vi tilbyder et trygt sted at lære om hygiejne, såvel som et opsparingsprogram, der har til formål at forbedre familiernes indkomst og fremtidsmuligheder.

Eftermiddags-lektieordninger – lektieordningen hjælper børn med at læse lektier, så de ikke kommer bagud i deres uddannelse.

 

Maduddeling – vores maduddeling giver næringsrig mad til børnene og for de voksne, som mødes i andre grupper.

Søndagsmøder – alle er velkomne til at deltage i gudstjenesterne om søndagen. Her spiser folk også sammen og nyder fællesskabet.

Færdighedstræning – det lyserøde center tilbyder it-undervisning.

It-undervisning for børn fra 10 år og op – at kunne bruge en computer øger børnenes chancer for at få et godt job, når de forlader skolen.